Het project

Oordeelt u zelf: Woerdstaete is het mooiste appartementengebouw van het Westland. Vanaf elke kant laat het gebouw zijn allure zien. De ronde vorm, het vele glas, de chique rode baksteen: met Woerdstaete heeft Naaldwijk er een blikvanger bij. Wie een blik werpt aan de achterzijde, wordt overweldigd door de aanblik van het majestueuze atrium: het hoogste van het Westland, volledig uitgevoerd in glas! In het atrium komen alle loopbruggen uit, die de appartementen verbinden met de trappen en de liften.

In totaal telt Woerdstaete 47 appartementen, waarvan het merendeel (35) behoort tot het luxe segment. De overtreffende trap zijn de vier penthouses, die een extra dimensie geven aan het woongenot van de bewoners. Verdeeld over het gebouw zijn appartementen te vinden met twee, drie en vier kamers. Wat die verschillende typen gemeen hebben, zijn de ruimte, de hoogwaardige afwerking en het fraaie uitzicht, zowel vanuit het appartement als vanuit het terras of balkon. Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe SieMatic keuken naar keuze.

Gemakkelijk parkeren
plattegrond Ook parkeren is voor u als bewoner van Woerdstaete geen enkel probleem: bij elk appartement behoort een privé-parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Vanuit de parkeergarage kunt u zowel met de lift als met de trap uw eigen appartement bereiken - veilig en gemakkelijk. Ook heeft u nog de beschikking over een eigen berging.
Rond Woerdstaete zijn uiteraard voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers.

365 dagen per jaar in de 'tuin' zitten
Genieten kan in Woerdstaete elke dag. Want waar heeft u de gelegenheid om 365 dagen per jaar in de tuin te zitten? Het unieke atrium is van grote toegevoegde waarde. Hier kunt u genieten van het groen of bijpraten met uw buren.