De afwerking

Bij een gebouw van niveau past ook een afwerking van niveau. Aan elk detail van Woerdstaete kunt u zien dat u straks woont in het mooiste appartementengebouw van het Westland. Elk appartement is even compleet als luxe. Of het nu gaat om een schuifpui of om een ogenschijnlijk detail als een deurkruk: in uw appartement vindt u straks de beste materialen van bekende merken. Per appartement bepaalt u grotendeels zelf de afwerking. Uw keuken, van het topmerk SieMatic, kunt u naar uw eigen idee laten samenstellen. Ook de inrichting van de badkamer en het toilet kunt u op uw eigen smaak afstemmen.

Veiligheid gegarandeerd
Via een videofooninstallatie onderhoudt u het contact met bezoekers die zich in de hal melden. Dat is een veilig idee. Ook het hang- en sluitwerk beantwoordt aan al uw eisen en wensen wat betreft veiligheid: dat is voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Via het tweetal liften kunt u altijd snel van en naar uw appartement, ook vanuit de overdekte parkeergarage. En als u nog wat extra beweging wilt, neemt u de trap.

Comfortabel wonen
De modernste installaties waarborgen de behaaglijkheid in Woerdstaete, zowel zomer als winter. Uw energienota valt daardoor niet hoger uit dan noodzakelijk is. Automatische zonwering voorkomt dat het in uw appartement 's zomers te warm wordt.